Vanhakoivistontie 3, 28360 PORI

Kukkakauppa Laineen Kukka

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Laineen Kukka Avoin yhtiö
Vanhakoivistontie 3
28360 PORI

Y-tunnus: 2430455-1
Puh: 02-6359155

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Laineen Kukka Avoin yhtiö:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Upeat hääkukat kruunaavat tärkeän päivän

Näyttävillä ja persoonallisilla hääkukilla koristelet juhlapaikan mieleiseksesi. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia kukkia suurta päivää varten.

  • Hääkukat
  • Hääkimput
  • Morsiussidonta
  • Morsiuskimput

Voitimme kaunein morsiuskimppu -palkinnon Porin Häämessuilla vuonna 2014. Katso kuva voittokimpusta Facebook-sivuiltamme.

Morsiussidonnat, kukkakorit ja muut asetelmat kannattaa tilata etukäteen. Poikkea hyvissä ajoin liikkeessämme keskustelemassa ja vaikka katsomassa valokuvia kukkalaitteista. Tervetuloa Laineen Kukkaan!

Kysy lisää eri vaihtoehdoista!